Yritysesittely

Autopalvelu Parkkila Oy on Ylivieskalainen Mercedes-benz henkilö- ja pakettiautoihin erikoistunut Autokorjaamo, Purkamo, Varaosamyymälä ja Autoliike

 

Huollamme ja korjaamme myös muita merkkejä, mutta pääpaino (n. 90%) suuntautuu Mercedes-benz autojen huoltoihin ja korjauksiin. Meillä on käytössämme mm. erilaisia Mb erikoistyökaluja runsas valikoima laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi, diagnoositesteri, ilmastointihuoltolaitteet, huoltoluvat ja -pätevyydet, 3D Hunter 4-pyöräsuuntauslaitteet, bensiini / diesel -pakokaasunmittauslaitteet, rengaskoneet ym.

Viallisen auton nouto korjattavaksi onnistuu tarvittaessa , meillä on sopimukset eri hinausliikkeiden kanssa joten voimme hoitaa autosi noudon korjaamollemme puolestasi. Lisäksi mahdollisuus vuokrata huollon sijaisauto ja "kauppakasseja" joilla pääset asioille.

Varastossa myös kattava valikoima uusia MB varaosia.

Lisäksi myymme laatuluokiteltuja takuu PURKUOSIA  jatkuvasti laajentuvasta valikoimasta verkkokaupassamme. Kalustovalikoiman pääpaino vuosimallit 95-17 valmistettuihin autoihin. Toimitukset ympäri Suomen ja tarvittaessa ulkomaillekin. Myös osamaksulla ja rahoituksella.

Ostamme mersuja purkuun lähikunnista ja tarvittaessa kauempaakin. Tarjoa

Olemme Suomen autokierrätyksen virallinen vastaanottopiste. Voimme tehdä käytöstä poistettavalle autollesi romutustodistuksen ja kierrattää autosi vastuullisesti. Kysy myös noutopalvelua lähialueelta. Otamme vastaan kaikki merkit.  

Yrityksen päätoimien lisänä on myös pienimuotoista Mb henkilö- ja pakettiautojen osto- ja myyntitoimintaa.

Tuomme merkkiliikkeistä valikoituja Mersuja Saksasta.  Rahoitus mahdollisuus: Svea rahoitus tai innovoicella.

Huollot, korjaukset ja varaosat myös laskulla/ osamaksulla (innovoice)

Yrityksemme kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen joten kaupanteko kanssamme on turvallista ja luotettavaa